Privacy statement

Modelbouw Wiersema respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft te allen tijde vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Modelbouw Wiersema zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de volgende diensten:

Modelbouw Wiersema verkoopt uw gegevens niet

Modelbouw Wiersema zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Modelbouw Wiersema

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. U herkent dit aan het gesloten slotje in de adresbalk van uw browser. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Modelbouw Wiersema © 2024